SOCIAL RETURN

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Werkgelegenheid creëren

Social return is een aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt te betrekken bij de uitvoering van de opdracht.

Wetgeving

De centrale overheid heeft bij inkopen en aanbestedingen ‘social return’ als contractvoorwaarde opgenomen. Deze maatregel houdt in dat bij aanbestedingen boven de € 250.000,- in het contract staat dat er bij de uitvoering van de opdracht ook mensen moeten worden ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Participatiesamenleving

Door Lapso een opdracht te gunnen, levert u als ondernemer een bijdrage aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. U levert hiermede een bijdrage aan de participatiesamenleving en bent u maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen (MVO).

Meer werk voor Lapso betekent meer mensen aan het werk met een achterstand op de arbeidsmarkt.

ANDEREN OVER LAPSO

“UITSTEKENDE KWALITEIT
EN SERVICE, ALLES VOLGENS
AFSPRAAK”

“Ruim 15 jaar doet Astrimex BV naar volle tevredenheid zaken met Lapso. Lapso levert Astrimex BV de snelhangers voor plafond ophangsystemen. Uitstekende kwaliteit en service, alles volgens afspraak, het verloopt gewoon altijd op rolletjes. Ze zijn betrouwbaar, eerlijk en duidelijk. Daarnaast ondersteunen wij het initiatief wat Lapso biedt om mensen met een beperking door middel van regelmaat, werken en waardering een positieve inslag aan het leven te geven.”

Erik Huisman - Astrimex, astrimex.nl

“DIT DOE IK VANUIT BETROKKENHEID!”

“Bij Lapso komen ze hun afspraken vlekkeloos na, de kwaliteit is prima op orde en ze zijn enorm correct. Ik werk al meer dan 25 jaar met veel plezier samen. Ik besteed soms werk uit aan Lapso, maar ook werken 12 medewerkers van Lapso bij mij. Dit doe ik vanuit betrokkenheid! Het is voor deze medewerkers een mogelijkheid om te werken in een ‘echt’ commercieel bedrijf.”

Martin de Boer - Boermetaalwaren

LAPSO WERKT SAMEN MET

GEMEENTEN

Houten, Utrecht, Nieuwegein,
Soest, IJsselstein, Driebergen

ZORGINSTELLINGEN

Altrecht, Lister, Kwintes, Abrona,
Reinaerde, Victas, Humanitas,
Amerpoort, Wij 3.0

OPDRACHTGEVERS

Astrimex, Ordina,
Thuiswinkel Organisatie,
Europa Racking, Xella, RotoCoat,
Vebo, Ludens Kind & Co, Casaro,
SIG, Obimex, CMI, Bouwstoff Metal

Wil je ook samenwerken met Lapso? CONTACT >

© 2024 Stichting Lapso Privacy policy

Webdesign: Simons en Boom Realisatie: 6i | Page loaded in 0,016 seconds