WAAROM LAPSO

Werk waar je blij van wordt!

Werken bij Lapso

Met lol en plezier werken mensen met een psychische en/of psychosociale achtergrond en licht verstandelijk beperking bij ons.

Daar kom je je bed voor uit!

Bij Lapso wordt gewerkt in een reguliere werkomgeving aan serieuze produkten en diensten die daadwerkelijk worden verkocht aan bedrijven. Daar komen mensen namelijk hun bed voor uit.

 

Bij Lapso werk je in een team van gelijkgestemden

 

Werken op jouw niveau

Wij vinden dat iedereen kan werken naar vermogen en dat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen aan de samenleving.

'Dat wat iemand anders maakt, maakt iemand ook uniek.'


En dat zetten we in bij onze werkzaamheden in het bedrijf. De periode waarin mensen bij ons werken varieert afhankelijk van wat men wil en kan leren. De leer- en werkmogelijkheden zijn divers, van het opdoen van dag- en nachtritme, het ontwikkelen van sociale- en werknemersvaardigheden tot het opbouwen van belastbaarheid om regulier aan het werk te gaan.

Werken bij ons als medewerker betekent dat je zinvol aan de slag kunt met werk en jouw ontwikkeling richting de reguliere arbeidsmarkt. Dit in een team van gelijkgestemden!

Begeleiding

Een medewerker naar ons verwijzen in het kader van een participatie- en re- integratietraject betekent dat u, als verwijzer, kunt vertrouwen op een goede begeleiding. Uw cliënt gaat aan de slag in een regulier werkomgeving, waar hij of zij in de praktijk zich leert te ontwikkelen richting een baan.

WERK UITBESTEDEN AAN LAPSO

Social return

Een klus laten uitvoeren door Stichting Lapso betekent dat u, als organisatie, meewerkt aan het invullen van ‘social return’. De manier om uw steentje bij te dragen aan de participatiemaatschappij.

Ons motto daarbij is ‘geef ons een opdracht, in plaats van subsidie’, dan regelen wij dat mensen aan het werk kunnen in een gepaste omgeving.

Heb je een klus voor Lapso? CONTACT >

© 2024 Stichting Lapso Privacy policy

Webdesign: Simons en Boom Realisatie: 6i | Page loaded in 0,0561 seconds